Underholdning i Fruen Bar i februar

Her finner du informasjon om vår underholdning i februar. Fri entre - 20 år!

09/10 februar:

Duoen Tobbe & Battis: Torbjörn Sundqvist, Sang og gitar og Bent Atle Holand, gitar.
har sitt utspring fra Temakonserten «En del av mitt hjärta» Som er en hyllest til svensk pop og vise, gjennom 60 år. Fremført første gang for 5 år siden.
Repertoaret er uavkortet Svensk musikk (ergo garantert fritt før Tore Tang)
Cornelis Vreeswijk, Tomas Ledin, Ted Gärdestad, Ulf Lundel, Björn Afzelius, Mando Diao, Kent… Er noen av de artister som tolkes.

Kvelden starter rolig og lavstemt (for deg som synes det er hyggelig) men utover kvelden popper duoen noe opp.

16/17 februar: 

C O P Band er et band fra Mosjøen og Leirfjord med godt voksne medlemmer.
Det meste av vår musikk er hentet fra pop og rock, av både nyere og litt eldre årgang.
Musikken vår passer på Puben, Lokalet ,Julebord , Bryllup, Bursdager etc. etc.
Vi spiller låter fra ; CCR - Dum Dum Boys – Beatles – CC Cowboys – Smokie – Pink - og mange , mange flere. Her skal være noe for enhver smak.

Bandet består av: Lise Solheim , vokal - Per Dyrhaug , vokal,keyboard,gitar,munnspill.
Kjell Ivar Olsen , gitar - Kjell Otto Grønvik , vokal , trommer - Åge Nilsen , bass.

23/24 februar:

Igor Kill, aka Thorleif Larssen er bosatt på Hemnesberget, og må kunne regnes som stifter av dette bandet, tidlig på '80-tallet. Han har en lang merittliste bak seg av samarbeid/ innspillinger med kjente norske artister. I tillegg til å være instrumentdoktor/ -designer, reiser han mellom slagene rundt med fullt band, eller alene/ duo. Igor Kill bodde selv i California i 10 år, så den høyst dansbare musikken er gjerne inspirert av americana, tex-mex, zydeco, cajun, men kan like godt sies å være farget av en nord-norsk, ramsalt tekst- og musikk tradisjon. Med seg har han Kai Sjåvik (gitar/ ukulele) Lars Sivert Larssen (trommer) og Holger Chr. Sjåvik (kontrabass). I tillegg til at alle bidrar til vokalt samspill, vil vi også kunne få oppleve mandolin, mexikansk to-rader, og annet musikalsk godteri, med og uten strenger. Etter en lang pause og mange bi-prosjekter, saler besetningen opp til nok en runde på de musikalske stepper. Velkommen til en underholdende aften.