Naturopplevelser med hundekjøring

Hundekjøring


For deg som vil ha den ultimate naturopplevelsen, kan vi i samarbeid med Granåsen Huskies tilby hundekjøring i spektakulære omgivelser. Turene tilpasses alle som har lyst til å oppleve den facinerende sporten hundekjøring. Du kommer i nærkontakt med natur og hunder på en måte som du ikke opplever andre steder. Granåsen Huskies har over 10 års erfaring med hundekjøring og er lokalkjent i fjellene rundt Mosjøen.

Her er noen eksempler på hva vi kan tilby:

Førstereis: For deg som har lyst til å få en introduksjon til hundekjøring. Enkel tilrettelagt tur uten krav til forhåndskunnskaper. 

Lavotur med någo attåt: Dette er publikumsfavoritten. Samme tur som ‘førstereis’', men vi stopper opp, fyrer opp lavoen og spiser et varmt måltid.

Mørkekjøring: Samme lengde som ‘Førstereis’, men vi kjører etter at det har blitt mørkt. Her får du oppleve den trollske stemningen i et mørklagt vinterlandskap. Er vi heldige, ser vi også nordlyset. 

Fantastiske Jengelen: Vi starter ved Tomasvatnet som ligger ca. 9.5 mil sør for Mosjøen. I dette landskapet ser vi ofte ville dyr. Eksempler er rype, jerv og fjellrev. Vi har også sett ulvespor på denne turen.

Hund og fisk: For deg som vil ha den ultimate naturopplevelsen, med både isfisking og hundekjøring. Ingen fangstgaranti, men vi fisker i gode fiskevann og brenner bål.

Spesialtur / Grupper: Vi skreddersyr også turer for spesielle ønsker, evnenivå og behov. Kom med dine ønsker, så setter vi sammen et opplegg som gir deg eller din gruppe et minne for livet. 

Transportoppdrag: Vi kan transportere oppakning, varer og personell på steder der scooter ikke er tilgjengelig eller om du bare skal ha med deg mye du ikke vil bære selv. 

 For mer informasjon ta kontakt med Roy Nicolaisen på tlf 93022351 eller e-post 9050nico@gmail.com

Loading booking form, please stand by.

Arrangement
Aktivitet

Naturopplevelser med hundekjøring