Rafting og elvekajakk

Elvebåt rafting kajakk


Som det eneste firmaet i Nordland tilbyr vår samarbeidspartner RiverNorth Rafting spenstige opplevelser på elva – enten i raftingflåten eller i kajakken. Austervefsna renner i et mektig elvejuv fra Hattfjelldal til Trofors, og med profesjonelle guider vil du få en uforglemmelig opplevelse på elvas egne premisser – slikt blir det ekte glede av!

Raftingtur:

Turen passer for de aller fleste, og har en aldersgrense 14 år. Man trenger ikke å ha erfaring fra rafting fra tidligere. Strykene er morsomme, men trygge – store bassenger med rolig vann skiller strykene fra hverandre og sørger for at man også får tid til å nyte naturen på vei nedover.

Turen tar totalt 3.5 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

950 kr pr. prs

 

Family Float:

Dette er en roligere raftingtur for familier med små barn fra 6 år og oppover. Man flyter med strømmen nedover, og forserer kun et lite grad 2/3 stryk. Underveis får man svømme masse og kose seg på elva, man lærer om elvenaturen og tilbringer kvalitetstid sammen i flåten.

Turen tar totalt 2,5- 3,5 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

690 kr pr.prs

 

Elvekajakk introduksjonskurs:

Dette er kurset for deg som har lyst å prøve elvekajakk, men som ikke vil bruke en hel dag på å finne ut om du er komfortabel i båten. Du får din egen kajakk og åre, og det er små grupper for å ivareta hver enkelt på best mulig måte. Man padler et veldig rolig strekke og lærer de grunnleggende ferdighetene som trengs for trygt å kunne manøvrere kajakken.

Turen tar totalt 3 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

1250 kr pr. prs

 

For mer info om våre turer: www.rivernorth.no

Loading booking form, please stand by.

Arrangement
Aktivitet

Rafting og elvekajakk