Rafting og elvekajakk

Elvebåt rafting kajakk


Som det eneste firmaet i Nordland tilbyr vår samarbeidspartner RiverNorth Rafting spenstige opplevelser på elva – enten i raftingflåten eller i kajakken. Austervefsna renner i et mektig elvejuv fra Hattfjelldal til Trofors, og med profesjonelle guider vil du få en uforglemmelig opplevelse på elvas egne premisser – slikt blir det ekte glede av!

Raftingtur:

Turen passer for de aller fleste, og har en aldersgrense 14 år. Man trenger ikke å ha erfaring fra rafting fra tidligere. Strykene er morsomme, men trygge – store bassenger med rolig vann skiller strykene fra hverandre og sørger for at man også får tid til å nyte naturen på vei nedover.

Turen tar totalt 3.5 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

950 kr pr. prs

 

Familierafting:

Dette er en roligere raftingtur for familier som vil være aktive sammen, og oppleve elvenaturen fra flåten. Vi justerer hvor turen går etter gruppa – det viktigste er å ha det gøy sammen på elva!

Turen tar totalt 2,5- 3 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr som trengs, og transport til og fra Trofors kan avtales.

Aldersgrense 6 år.

750 voksne/690 kr barn

 

Elvekajakk:

Dette er kurset for deg som har lyst å prøve elvekajakk! Du får din egen kajakk og åre, og det er små grupper for å ivareta hver enkelt på best mulig måte. Man padler et rolig elvestrekke og lærer de grunnleggende ferdighetene som trengs for trygt å kunne manøvrere kajakken. Hvis man vil utvide med en kursdag nummer to kan det avtales.

Turen tar totalt 3 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

Aldersgrense 14 år

1450 pr.prs

 

For mer info om våre turer: www.rivernorth.no

Loading booking form, please stand by.

Arrangement
Aktivitet

Rafting og elvekajakk