Restauranter og barer

I over 220 har mattradisjoner og yrkesstolthet preget hotellets fasiliteter. Alle våre serveringssteder er unike og har sin egen historie. I den eldste delen av hotellet finner man Restaurant Ellen og Fruen Bar. Her serveres et bedre måltid og deilig drikke i historiske omgivelser. Hagestuen, hotellets festsal, har et delikat, klassisk interiør som legger til rette for hyggelige matopplevelser og spennende tilstelninger. Vårt siste tilskudd på Fru Haugans Hotel er Hjørnet Bar og uteservering. I lekre lyse lokaler, kan man nyte en spektakulær utsikt med tilhørende uteservering og en vakker hotellhage.

Kjøp gavekort

Arrangement
Aktivitet

Restaurant og bar

Restaurant Ellen

I 1885 serverte Ellen Haugan sine første gjester mat og drikke på Fru Haugans Hotel. Maten var basert på lokale råvarer og inspirert av oppskrifter og historier fra det store utland. Hennes suksess ble ikke bare en bedrift som gjennom generasjoner har gitt helgelendinger sitt første møte med franske viner, eksotiske matretter og gode matopplevelser. Hun la den gang grunnlaget for det som skulle bli så mye større. Det ble en møteplass og et senter for gode opplevelser. 130 år etter Fru Haugans ankomst og fem generasjoner senere er det en ny Ellen som legger rammene for serveringen. Restauranten er ny, men lokalet, historien og den opprinnelige ideen er lik; De beste råvarer fra nord, inspirert av verdenskjøkkenet.

Velkommen!

Hjørnet bar og uteservering

I hotellets nybygg finner du Hjørnet Bar og uteservering. I tillegg til spennende cocktails og livlig musikk kan vi tilby fantastisk utsikt til elven Vefsna og vårt praktfulle Øyfjell!

Restaurant Hagestuen

Vår storstue Restaurant Hagestuen har fått seg et ansiktsløft og fremstår som et perfekt lokale for store selskaper og hyggelige tilstelninger. 

Her serveres også frokost og lunsj.

Fruen Bar

Baren ble renovert høsten 2014. Her skaper de originale tømmerveggene et unikt miljø hvor man kan slappe av og kose seg.  

I helgene er det ofte live musikk i baren og høy stemning.